Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har älskat, jag har förlorat men jag har aldrig rest mig, aldrig någonsin


kan du älska någon
som skriver

när allt du säger
blir verktyg
i hans händer

din kropp en flykt
under hans

när allt han säger
är spillror
som någon annan
lämnat bakom sig,

kan du älska någon
som inte
stavar ditt namn korrekt

som du aldrig sett i ögonen
på riktigt

som egentligen
redan gett upp

som dricker för mycket

som är en envis drömmare

som är lampan
flugorna sätter sig på
och brinner upp

som är så rädd
för konflikter
att han aldrig ler framför en spegel

eller ifrågasätter
ditt sätt att tvångsmässigt
dras till
människor som skadar dig,


kan du älska någon
som redan har älskat
och förlorat
stort




Fri vers av Robert W
Läst 868 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-19 20:48



Bookmark and Share


  Yvonne Vigstrand
Ja du är grymt bra....men visst kan man älska igen och igen....kärlekens låga bär vi inom oss.....låt den inte slockna.....

Kram Yvonne
2006-12-30

  Lola
Mitt namn är väldigt lättstavat.
2006-11-30

  Tove Meyer VIP
robert. underbart. du skriver som ingen annan.
2006-11-21

  MW
jättefin, mkt bra frågor, och svar!
2006-11-20

    Erika H
kan du älska?
klart du kan, klart jag kan
och gör
men så är jag ju också en som älskat, förlorat

naket, känslosamt
dramatiska frågor
slag i magen
så jävla bra... åh vad du skriver bra... suckar djupt
erika
2006-11-19

  Marlene Anna Linnéa
det här är fruktansvärt känslosamt.. det gör riktigt ont att läsa. det är också så bra och så igenkännade att jag inte kan sluta.
2006-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Robert W
Robert W