Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Total abstraktion. Det går inte att beskriva lycka. Flumm.


Stjärnorna lyser liksom lite klarare nu, när jag öppnat ögonen ordentligt


Tårarna gnistrar i natten
Iskristaller, fast de sprakar av värme
Visar vägen till ett förut
Som inte finns längre
Och leenden dansar över gräsmattan
Åt skönheten hos allt som varit trasigt
Så att det har kunnat bli helt
För att jag ska kunna skratta åt vassa skärvor
De får skära utan mig nu

Framför ögonen på kärlek
Finns skimrande regnbågar
De kommer efter tårar, stormar
För att återspegla skönhet
Som förr varit svår att märka

Men glittrande pärlor av skratt
Är värme i dina händer
För nu har jag hittat
Hem




Fri vers av Lithia
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-11-19 20:43



Bookmark and Share


    Cammo
Fin.. hem som i kummelby
2006-11-20

    hymerito
Jätte jätte jätte bra!
Det går inte att beskriva, men du är så nära som man kan bli!
2006-11-20

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Nej lycka går inte att beskriva, men den här dikten kan jag beskriva, Kanon! :)
2006-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Lithia
Lithia