Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~Mina Drömmar~



Ensam sitter jag
I ensamheten kommer
drömmar som aldrig förr
drömmar att drömma
drömmar att se
frukta eller förverkliga

Drömmar om steg
en ynka centimeter till
mot kärleksdrömmen

Ensam sitter jag
I ensamheten ser
jag dig framför mig

blundar jag
känner jag din närvaro
håller jag andan
gör det ont
för jag vet
det jag vet
är att jag bara i drömmar kan
ha dig och mig
i en och samma famn

Ensam går jag
möter dina ögon
i en snabb sekund
och det är bara du och jag
för en stund

I mina drömmar
stannar jag
slänger mina armar runt din hals
fäller en tår
som jag önska du kunde se
men det är bara en dröm
Vi är bara en dröm
i min dröm






Fri vers av Malin Johansson
Läst 335 gånger
Publicerad 2004-12-17 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.