Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svart/vit


jag såg en
människa idag

hon var i svartvitt

och så sprudlande vacker när hon log
hon påminde mig

om någon jag kände en gång

och i skyltfönstret
så såg jag hennes reflektion
hålla i hand
med någon som liknade mig

fast bara
lite gladare

lite mer levande



och jag slog ner
blicken
stoppade händerna
djupt ner i jackan

och fortsatte att gå
vart jag
nu än
var på väg

tänkte att jag en gång var
en älskande
människa

och tänkte
att det var hon med




Fri vers av Robert W
Läst 556 gånger
Publicerad 2006-11-20 17:19



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
bedårande! ;)
2006-11-23

  epelkawka
underbar :)
Och du skriver på ett otroligt målande sätt.
jag beundrar.
2006-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Robert W
Robert W