Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara jag

Vara jag
blomma ut
visa mig

utan att bli hånad, hämmad

Vem vågar?

De som stänger ute andra
har ej själva vågat
se sig i vitögat
se sina brister

ser bara andras

Göm dig inte för dem
våga ändå

Trotsa allt som försöker trycka ned dig
ingen kan kväva dig

Ditt rop finns där
uppenbart eller dolt

Någon gång kommer det att nå deras öron
och de ska se

att du är den du är

och det ska till slut bryta ned deras försvar




Fri vers av Tosan VIP
Läst 638 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-20 23:53



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Precis vad jag behövde just nu. Tack.
2007-06-25

  Anjeska
Du har verkligen fångat något som jag försökt sätta ord på. Tack för att du \"gav mig dom\"!
Vi ska våga vara!
2007-04-18

  Mangal VIP
Fint om att stå upp för sig själv och därigenom sprida ringar på vattnet. Fler borde få läsa denna text. Applåd!
2007-04-16

  glittertindra
uppmuntrande :)
varje människa har rätten vara sig själv... utan att bli ifrågasatt...
2007-01-08

  Albert
Mycket bra och klokt!
Kanske den här sajten är en bra plats att vara jag på,
tycker i alla fall jag
2006-12-11

  Marreb
Stå på dig bara! :-) Kram från mig
2006-11-21

    eva m h
Denna gillar jag!
2006-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP