Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Materialistisk diktatur

Förbjud bettleri! Läser jag. Från en arg stolt svensk som tycker att tiggare på Drottninggatan gör gatan till ett förfall!
Ja skicka bort \"skiten\" Sparka på dom som redan ligger. Förflytta dom så du slipper se dom. Fly från verkligheten. Låtsas att du aldrig sätt dom som minst har en plats i samhället, men är dom som mest behöver oss.
Gå vidare för då har du har inget sätt. För då finns dom inte. Dom finns då bara som ett klagomål. Som en Innsändare. I en usel tidning.

Demokrati!?
Knappast! Det är materialistisk diktatur.
O alla som inte tror det, är förgiftade.

Sagt utav en man. Än utav folket galen man. Som säger sina åsikter högt sena nätter på tunnelbanan. Han är föraktad inte ens sedd. Man ser inte, förstår inte. Folket kör ner huvudet, precis som strutsen. Man unnar inte ens honom ens blick.
Varför är folket är så rädd för honom?. Är det för att han säger sanningen. Eller är dom så förgiftade så att dom inte förstår. Eller har han bara uppträtt så som normen säger att han inte kan. Så som samhället säger är det icke rätta måste folket följa utan eftertanke och protest!. Vi är fria så länge vi följer normen ”Endast döda fiska flyter med strömmen”

Den som är girig, rik och har hjärtat någonstans där han icke finner det har all plats i samhället. Medan den som är galen men tänker med hjärtat numera inte ens har en plats i tunnelbanan.




Övriga genrer av Danijel
Läst 421 gånger
Publicerad 2004-12-18 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Danijel
Danijel