Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Letar i det dova

Letar i det dova. Finner detaljer. Helheten skapas av detaljerna. Vi skapar detaljerna.
Det som vi skapar är våra sanningar som vi alla betraktar. Vi alla betraktar men ingen tycks se den sanning som du själv föreslog. Slutsats: En sanning är alltid subjektiv.

Går vidare, lutar mig mot ord, kastar iväg en förståelse.
Detaljerna säger mig: du! Vi måste alla förstå att vi alla ser olika ut från olika håll!
Där du finner din sanning är där du aldrig letat men dit du alltid hittar.

Att finna det stora när man letat efter en tändsticka är något som den lilla insåg när han fann att livet såg på honom. För vissa går livet baklänges, för vissa börjar det i mitten. Du kan aldrig det veta först den dag då ljuset släcks.

Kommer du att minnas?

/Danijel




Övriga genrer av Danijel
Läst 387 gånger
Publicerad 2004-12-20 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Danijel
Danijel