Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Stina.

Ingen kan säga
Mitt namn som
Stina.

När du är ensam,
känn efter så
finner du närvaron
av mig.Min själ
gråter när din gått
vilse.


Lämna fönstret
Öppet, så min
själ kan flyga in.

Stryka dig över
Håret. Beundra
din skönhet.
Känna dina andetag.

Gräva ner mig i ditt
Hjärta. Och där jag
nu bygger ett rum.
utan en dörr ut.

Med kärlek/ D




Fri vers av Danijel
Läst 418 gånger
Publicerad 2004-10-14 19:27



Bookmark and Share


  karenina VIP
kärleksförklaring!
2004-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Danijel
Danijel