Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast döda fiskar flyter med strömmen\"

Jag ser: Vind, eld, luft och vatten. runt hörnet finner vi dårskapen.
Som vi alla inte visste. Inlåsta i våra egna tankar.
Vi är fria så länge vi följer normen.
\"Endast döda fiskar flyter med strömmen\"




Fri vers av Danijel
Läst 432 gånger
Publicerad 2004-10-06 12:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre

2004-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Danijel
Danijel