Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelbild

När jag ser dig
ser jag våndan

våndan av att inte lyckas
att inte vara god nog i betraktarens ögon

Du är din egen
fri att vara den du är

Men du binder dig
av dina föreställningar
om att den du ser
dömer dig




Fri vers av Tosan VIP
Läst 547 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-21 23:02



Bookmark and Share


  Marreb
Skitbra! Får mig att fundera vem du tänkte på. :-)
2006-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP