Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avgrunden

I mina ögon
är du svag
Jag föraktar dig

I mina ögon
är du stark
Jag avundas dig

I dina ögon
är jag svag
Du föraktar mig

I dina ögon
är jag stark
Du avundas mig

Föraktet
avundsjukan
jämförelsen

bildar en avgrund
mellan två bekräftelsetörstande människor







Fri vers av Tosan VIP
Läst 571 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-11-21 23:14



Bookmark and Share


  Novell-writer
Så bra skrivet om nåt som är så otroligt sant och hemskt!
2007-11-22

  Albert
tänkvärt
mycket tänkvärt

nu ska jag tänka
det är det värt
2007-03-25

  Marreb
Också skitbra! Ursäkta ordvalet, men det var det som kom.... :-)
2006-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP