Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ångest

ser tillbaka på det som varit.
jag ångrar det djupt, ångrar det jag sa,
allt det jag gjorde.
det var den gången när jag var för långt borta från mig själv,
rädd för verkligheten och kunde inte inse nuet.
blev en gång för mycket, bara det som fattades.
10 poäng till mig, jag har spillt ångest överallt.





dethär skall du få ångra,
jag hatar dej!




Fri vers av rasa
Läst 308 gånger
Publicerad 2006-11-22 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rasa
rasa

Mina favoriter
kärlek