Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halv


Ensam
utan förutsättningar att vara ung
förtryckt av mitt egna liv
långt ifrån er håller jag mig
omedvetet

I erat sinne
är jag långt ifrån
avkopplande stunder
tar min tid ifrån mig
för mina förutsättningar
tar mitt liv ifrån mig




Fri vers av Malin Johansson
Läst 289 gånger
Publicerad 2004-12-18 20:25



Bookmark and Share


  Markattan
Tung, stark och bra text. Den skänker en känsla av vemod. Jag hoppas att förutsättningarna förändras, så att du åter kan känna livet inta dig, så att du återigen blir hel.
2004-12-20

  Ola Rydberg
och mycket tankvärd
bra !!
2004-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.