Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomrum



Det finns ett tomrum
med en tystnad så skrämmande

som svart på vitt blir svart

Det finns en sorg
som ingen ser

i mig själv
försvinner jag mer
och mer






Fri vers av Malin Johansson
Läst 304 gånger
Publicerad 2004-12-18 21:47



Bookmark and Share


  Lady Greensleeves
Det här är jätte bra skrivet!! *tårar*
2004-12-18

  Myself

2004-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.