Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Afrodite föddes ur havsskummet och gillar att bada


Afrodite

När gudinnan stiger ur badet
böjer hon sig ner
drar ur proppen


och

världsalltet
virvlar
ut




Fri vers av desperado
Läst 664 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-11-22 23:42



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
kort och konscist och förbubblat kuligt..hiii
2008-06-19

  Jessica Ewa
Hi hi...
Hon böjer sig ned och oops...där försvinner världsalltet...
2006-12-12

  Daniel_78 VIP
:) skön
2006-12-03

    Louvisa
Jag kan se det framför mig :)
2006-11-27
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado