Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag läser dig


Jag ser din självbelåtenhet
i din såkallade stolthet

Jag ser din rädsla
över livet du gett mig en smakbit av

Jag ser din oro
i dina flackande ögon
i dina alltför bestämda steg

Jag ser din nervositet
i skjortärmens slut
darrande händer
men ett brett leende
så pålagt
så ansträngt visar du dina tänder

Men jag skrattar bara
och vet det jag vet
och du får tro det du tror




Fri vers av Malin Johansson
Läst 242 gånger
Publicerad 2004-12-19 15:09



Bookmark and Share


  Markattan
Bra skrivet! Gillar särskilt slutraderna.
2004-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.