Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjuden Tanke



I dina ögon
lugna och intensiva
drunknar jag
fastnar och står still
Hoppas du inte såg min tanke

andetagen blir allt tyngre
djupare och djupare
en våg av åtrå
jag hoppas du inte kände min tanke

Men snälla ät upp mig ändå




Fri vers av Malin Johansson
Läst 364 gånger
Publicerad 2004-12-19 15:49



Bookmark and Share


  Manal
en så härlig dikt. =)
2004-12-30

  Sara Boström
det bra ibland att tankarna är våra egna... Fin dikt med kul avslut.
2004-12-19

  Fideli
En lättsam beskrivning utav nåt ganska stort..
2004-12-19

  Jasmine
bra malin!!! hmm..vem kan de vart om? =)
2004-12-19

  Cattis Rönn
ibland är det bra med ögongodis....Bra beskrivet!
2004-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.