Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknar min vän

Saknar dig min vän,
varför är du så långt ifrån?
Saknar dig min vän,
kan du inte bara komma hem?
om så för bara en liten stund, vill känna din kropp och andas din luft
snälla min vän, du kan berätta sagor om ditt äventyr
saknar dig min vän, så snälla, kom hem!




Fri vers av LillasysterKanin
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-11-25 20:18



Bookmark and Share


  heavymetalunge
denhär va jätte fin..
jag känner igen mig riktgt mykt..
tack föresten för ditt lilla "mail" de va väldigt uppmuntrande..
kram´zanna
2006-12-05

  Nina V A
Usch ja ibland kan saknaden verkligen vara outhärdlig!!
2006-11-25
  > Nästa text
< Föregående

LillasysterKanin
LillasysterKanin