Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1993


Säg att du vill

Säg att du vill
och jag ska ägna oss all min kraft
för att putsa och bygga vidare på vårt livsprojekt i kärlek

Det finns gamla skavsår att reparera,
det finns rum som måste vädras ur
och vi kommer att möta fler hinder på vår väg

Jag känner att
om vi vill
så går det

Men om du säger att du inte vill
så ska vi skriva en epilog tillsammans

Om kärleken som nästan var helt och hållet underbar

Ännu känner jag kärlek
än finns hopp
om dig
och om mig
och om oss




Fri vers av Soffipropp
Läst 220 gånger
Publicerad 2006-11-26 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soffipropp