Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1993


En annan man

En annan mans kropp mot min
hur känns hans hud, hans händer

En annan mans doft i min säng
hur luktar det när vi omsluter varandra
när han tänder mig

En annans andedräkt mot mitt ansikte
när han sover bredvid
när vi kysses

En annan människas språk
hur talar han när han förstår
vill bli förstådd

En annan mans skratt i mina väggar

En annan människas tårar i min hand

ny son
ny vän
ny älskare

Att ge sig själv till

ALDRIG

Det får vänta tills imorgon.....




Fri vers av Soffipropp
Läst 249 gånger
Publicerad 2006-11-26 17:44



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
Lysande ambivalens.. gillar det!
2006-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Soffipropp