Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1988


Du stal mitt hjärta

Du kunde ha knackat på dörren
och jag skulle ha släppt in dig en stund

Men du bröt dig in
och du stal mitt hjärta




Fri vers av Soffipropp
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-26 18:17



Bookmark and Share


  Agnes
Utfäst en belöning för den som kan hänga honom. Eller hittelön för den man som ger dig ditt hjärta tillbaka.
2007-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Soffipropp