Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1989


Höst

Jag ser hur hösten färgat
sommarens gröna löv röda och gula

Känner samhörighet med löven
som darrar på sitt osäkra fäste vid minsta vindpust

Gör inget motstånd
utan följer nyfiken med den nya känslan

Du ger mig insikt, en ny syn

och som trädet drar sig undan från kylan
genom att låta löven falla

kommer jag att låt min stolthet och rädsla falla
och låta mig styras av en vind, falla

och när jag drar mig undan vinterkylan
hoppas jag att du är hos mig
och värmer mig




Fri vers av Soffipropp
Läst 306 gånger
Publicerad 2006-11-26 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soffipropp