Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möten

Slöjan döljer ditt hår
kan inte gissa färgen
men dina ögon
som brunnar
möter mina

En annan dag mötte jag
en slöja med silvertrådar
som spindelväv
och midnattsblå
© Maria Silvia




Fri vers av Maria Silvia
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-11-26 22:17



Bookmark and Share


    eva m h
Möte mellan kulturer! Vackert och lite hemlighetsfullt!
2006-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Silvia