Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna upp

Om du kunde stanna upp ett slag
Andas samma luft som jag

läs mina tankar
du förstår inte
vi talar inte samma språk




Fri vers av LillasysterKanin
Läst 368 gånger
Publicerad 2006-11-27 12:50



Bookmark and Share


    Regina E
Mm, en uppmaning som alla borde lyssna till! Bra skrivet!
2006-11-27
  > Nästa text
< Föregående

LillasysterKanin
LillasysterKanin