Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rökfåglar

Ur din mun flög silvergråa rökfåglar
när vi talade om Livet
Fast än vi båda tänkte på Döden
När du öppnade din mun
Lämnade de silvergråa rökfåglarna boet
Steg mot en annan värld
Där uppe, ovan molnen
för där blekna bort
I takt med att fåglarna dog
dog också våra tomma ord bort

Och läppar fick viktigare saker

att utföra




Fri vers av Lo Z.
Läst 344 gånger
Publicerad 2006-11-27 20:30



Bookmark and Share


  Nina V A
Även jag tycker rökfåglar är en fin passande bild på flyktigheten du beskriver, målande och avslutet lämnar ju en mäktig eftersmak!
2006-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Lo Z.