Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte vara en struts hela livet

Att gömma undan
inte visa

trycka ned

sina sanna känslor
sitt sanna jag

håller ett tag

När man vågar

se sig själv
ansikte mot ansikte

kommer befrielsen




Fri vers av Tosan VIP
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-11-27 23:34



Bookmark and Share


  Albert
men jag ska nog bli en struts ett tag, ändå
du skriver jättebra! bara så du vet...
2007-03-22

  Marreb
Jättebra. Känner igen mig.
2006-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP