Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fibrernas vibrationer



Ta upp en tråd

Förr eller senare
leder den till

en individ

Klarar du
att hålla den
i din hand?

För mer än en stund?
 


Kolla! En annan tråd! ->>




Övriga genrer av Almagrundet
Läst 323 gånger
Publicerad 2006-11-28 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet