Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självtillit

Det är helt i sin ordning
att var osäker och
känna sig tafatt
bortom all vett




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 265 gånger
Publicerad 2006-11-28 17:20



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
men det måste vara jobbigt att ofta känna sig sån
tänker på arbetskamrater som sällan får beröm
de tappar fort all initiativkraft och självtillit
det är svåra saker- men en bra ambition
2006-11-29

  Anders P VIP
påminner om en aforism från sjukhusvärlden. "Jag är inte okey och du är inte okey men det är okey".
2006-11-28

  Rachel Roth
ibland blir det bara så väldigt tydligt...
att jag faktiskt duger
2006-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth