Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vecka 48


Du
höll andan

i flera timmar



Jag
såg dig

på bussen






Övriga genrer av Lany
Läst 452 gånger
Publicerad 2006-11-29 03:11



Bookmark and Share


  Manal
Men gu vilka ord.

jag kunde knappt andas... verkligen bra skrivet
2006-12-01

  alfa VIP
En oerhört uppdämd spänning du förmedlar i dessa enstaka,
men mycket väl valda ord. Tycker om denna...
2006-11-29

    ej medlem längre
ah! det är så snyggt!
och rasande obehagligt
2006-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Lany
Lany