Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En omskrivning av karmalagen


The Messiah-of-What-comes-round-goes-round


"Jag är din smorde -

av lögners träck helt täckt;
din framtidsskugga"




Bunden vers (Haiku) av Pitbullpudelns kärna
Läst 591 gånger
Publicerad 2006-11-29 11:49



Bookmark and Share


    Camillaa
intressant
/ C
2006-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna