Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egoism


Låt mig vara
Lämna mig i fred,
Jag vill vara ensam

Gråta lite mer
Beklaga mig över allt som gick fel
Så snälla sluta fråga hur jag mår

Sluta se på mig med rödgråtna ögon
Sluta skrapa fingrarna blodiga mot min dörr
Sluta falla sönder framför mig

Nej men lägg av nu
Jag måste gå och vältra mig i självömkan
Jag har inte tid med dig




(Kan ett hjärta vara så upptaget med att hålla ihop
Att det inte märker hur det enda som håller det vid liv
Är på väg att själv gå sönder?)




Fri vers av Lithia
Läst 485 gånger
Publicerad 2006-11-29 15:51



Bookmark and Share


  Marreb
... jag menar förstås att din dikt var lite vemodig... det är inte vemodigt att du är begåvad. :-)
2006-11-30

  Marreb
Du har verkligen förmågan att beskriva saker och sätta ord på känslor - och du är så ung! Lite vemodigt är det ju förstås, men så är det ibland med oss...
2006-11-30

  Johnny Chow
finfint:D
2006-11-30

    Cammo
Så fin. hjärtat ler vemodigt
2006-11-29

    hymerito
Tack du hjälpe mig jätte mycket just nu... Tack, du skriver helt jätte bra!
Och ja, det kan nog göra det...
2006-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Lithia
Lithia