Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har skurit mig på månen men det var så mörkt att ingen såg


Jag är en solnedgång
Blodröd, darrande
Som vackrast innan den helt försvinner

Innan allt blodet flutit ut




Fri vers av Lithia
Läst 349 gånger
Publicerad 2006-11-29 16:02



Bookmark and Share


  Håkan Tendell
Gripande vacker!
2006-12-13

    wilja
Jag vet inte om jag tycker det här är din starkaste men du skriver ändå helt underbart. jag blir bara mer och mer tagen av hur många fantastiska som finns här. och du är en ny favorit. återvänder hit.
/C
2006-12-05

    Camillaa
Mycket starkt!
/ C
2006-11-30

    Cammo
Starkt och fint
2006-11-29

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Starkt, verkligen starkt, och igenkännande..
2006-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Lithia
Lithia