Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tecken. Att sitta ensam framför datorn i timmar och timmar. \"Vad är det som skriver och skriver men aldrig kommer till dörren?\" Försök att forma en akademisk uppsats.


Spegelskärmen. Bara underbara ord.

\"Hjärnan flaxar som en höna inför försöken att tänka, även då tänkandet är det mest kreativa av hjärnans funktioner\"

Hjärnans funktioner och datorn. Och fingrarnas funktion
de som trycker på tangenter
bokstavsknappar
Tiden knappar in på mig
och jag tappar
tappar tempo, tappar fokus
tappar koncentrationen
motivationen till kreationen

Och tonen
den underliggande övertonen
utanför zonen
för det viljestyrda
för mina logiska beslut
Tar inte slut
tonar aldrig ut
Flaxar flyr men jag kommer inte loss

fast, fångad
principfast och \"tvångad\"
en flaxande själ i skuldfällan
med koskällan
csn klingandes uppfordrande
i mitt samvete
mitt spända anlete
stirrar stirrar i spegelskärmen








Fri vers av 8=+
Läst 404 gånger
Publicerad 2006-11-30 16:04



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Bara underbara ord...den här flaxade rätt
in i min hjärna**
Inte lätt att skriva på beställning
men här gör du det bra**
2006-12-18

    Isabell J
detta var skön läsning, orden flödar ihop fint
2006-12-12
  > Nästa text
< Föregående

8=+