Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gnäll helt enkelt, sådant där jobbigt, klibbigt verbalt var.


Lyssna på mitt gnäll!

Skitkväll
behöver nån som är snäll
Som kan lyssna
för jag vill gnälla, skälla.
klaga på ingenting
allting och alla som är dumma
alla som är snyggare
bättre än mig
jag, mer välartickulerade
piffiga och polerade
roliga och smarta
mer framgånsrika.
Idérika och bra på att fika
småprata ledigt
och låta spännande
utan att avslöja för mycket.
Sånna som aldrig ger efter för trycket.
Alla dem
som jag hatar att jag hatar
när jag ler och storpratar.

Men alla vet ju ändå att det bara handlar om mig.



















Fri vers av 8=+
Läst 319 gånger
Publicerad 2007-01-30 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

8=+