Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är något fel på ventilationen


Gudrun var faktiskt också lite farlig.


Det är något fel på ventilationen
i lägenenheten uppe på berget,
det lixom susar och viner.

Man kan tro att det blåser orkan
runt huset uppe på berget.
Att det är sådär farligt som på TV.

Och jag går inte till gymet idag
för det gör man inte när det är orkan.
Jag äter frystorkat knäckebröd i skyddsrummet.

Jag sms:ar mycket lite
för det är viktigt när det är orkan
att man inte tar slut på kontantkortet

Och växthuseffekten har hunnit ikapp oss nu.
Och man borde köpa utsläppsrätter i julklapp.
Och det är därför som det är mycket varmare nu.
Och man borde köpa regnskog och skaffa fadderbarn.
Man borde stoppa barnporren på internet,
man borde stoppa mobbingen i lärarrummen
Någon måste stoppa den ökade anmälningsfrekvensen
hos tjejer som råkat ut för överfallsvåldtäkter.
Och glöm sen inte att lägga tidningen i pappersåtervinningen!

Kanske går jag inte alls ut idag.
Och det finns ju så mycket farligt på TV.
Kanske är jag den enda överlevande idag.
Som leker storm i sitt hus uppe på berget.





Fri vers av 8=+
Läst 406 gånger
Publicerad 2006-12-11 17:37



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
ahh va skön...härligt flöde...och en grym blid...av den enda överlevande i stormen...blir glad...tack :)
2007-01-30

    Camillaa
WOW , verkligen annorlunda
men jag gillar det :)
/C
2006-12-11
  > Nästa text
< Föregående

8=+