Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stoppa in dina fötter i mina strumpor, jag vill att vi ska vara en och samma.


Du har aldrig
varit speciellt
bra
på att säga
de rätta sakerna
vid de rätta
tillfällena
och när du låg
bredvid honom
i sängen
och smekte hans
solbrända rygg
sa du

älskling
jag ska klämma dina
porer
tills döden
skiljer oss åt




Övriga genrer av epelkawka
Läst 250 gånger
Publicerad 2006-11-30 21:01



Bookmark and Share


    Camillaa
sÖTT SKRIVIT :)
/ C
2006-11-30
  > Nästa text
< Föregående

epelkawka
epelkawka