Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i förvirringen


Förlorad

 

 

 

utan ett mål

är jag vilse

utan sikte

är jag förlorad

försakad

av tidens stilla flöde

avbruten

av bristerna i vägen

 

 

 




Fri vers av Skosnöret
Läst 277 gånger
Publicerad 2006-12-02 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skosnöret
Skosnöret