Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon definierar gravitationen


Saknadens stumhet

Dimhöljt naket träd böjs mot
markens löv av sten 




Bunden vers (Haiku) av Pitbullpudelns kärna
Läst 489 gånger
Publicerad 2006-12-02 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna