Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskad

Det var en lek vi lekte
reglerna satte vi tillsammans
eller gjorde vi det
minns inte men Ta Fast var det

Om vi tjejer fick fast på er
killar så fick vi dra er i håret så
hårt vi ville

Och om ni killar fick fast på oss
tjejer så fick ni slå oss så
hårt ni ville i magen

Tur att jag var så snabb
klarade mig nästan alltid
men inte du
jag fick dig alltid fast

Och jag viskade
tyst i ditt öra
ingen annan fick höra

Att du skulle skrika högt som om
jag drog dig jätte hårt i håret
fast jag bara

höll det ömt.




Fri vers av Daniela
Läst 522 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-03 00:57



Bookmark and Share


  Freeman
Kärlek så man ryser i hela kroppen!
Måtte man aldrig bli "vuxen"! :-)
2006-12-03

  albatross
Strålande text, öm som greppet om håret. Jag blev förtrollad!
2006-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Daniela
Daniela