Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pampers drömkund


Trots alla katastrofer
går livet vidare i sin gilla gång...

 

 det går vidare...

 

och vidare...

 

 

Ungefär som när någon har skitit på sig




Övriga genrer av Pitbullpudelns kärna
Läst 961 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-03 12:48



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
så har du äntligen lyssnat på kritikerna
2011-05-13

  Sanningsägaren VIP
och jag använder daisy med hängslen
på inrådan av min far
2007-01-03

  Sanningsägaren VIP
eller när du eller jag gjort det
å inte fan är det någon mening att försöka
göra sig ren heller
för det kommer alltid ny skit...
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna