Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett leende i all enkelhet


Smilgropar

En märklig känsla fyller mig
och jag ler.
Ingen begriper varför, inte
heller jag.
Vardagen är grå, men mitt
hjärta briljerar
ändå.




Fri vers av Gawain
Läst 347 gånger
Publicerad 2006-12-03 13:22



Bookmark and Share


    eva m h
Finfin!
2006-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain