Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Olyckans nyanslösa tragedi


Ve

Besudlad av den svarta
förbannelsen.
Absolut olycklig i all
bemärkelse.
Trasig, in i helvete
sönder.




Fri vers av Gawain
Läst 248 gånger
Publicerad 2006-12-03 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain