Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det som är du

jag springer mot mörka tjärnen i mörka natten
jag kan inte se
,tårar förblindar förstår du,
jag springer med blödande fötter fram till kanten
ser nästan när jag snubblar ut i det isande vattnet
Varför jag springer till tjärnen?
det som får mig att springa till mörka tjärnen
det är allt det som är du




Fri vers av jennie.
Läst 473 gånger
Publicerad 2006-12-03 19:26



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
fint
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

jennie.
jennie.