Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äckliga människor

det finns människor
de flesta är dumma, och alla är de äckliga

de går runt och snuskar sig
hostar, dreglar, gråter
kramas, kysser, gråter
smittar andra med röda och gröna bakterier som sprider sig som elden i den röda ladan fylld med förra sommarens hö

människor skriker ut sina problem;
hjälp mig jag är så svag jag måste bli älskad hitta någon att älska

människor pekar och skrattar då;
titta hon mår dåligt vad bra då är jag inte ensam

och så skrattar de och så blöder de tillsammans
de äckliga människorna




Fri vers av jennie.
Läst 471 gånger
Publicerad 2006-12-03 19:42



Bookmark and Share


  A Ocean
Kraftfullt =)
2006-12-10
  > Nästa text
< Föregående

jennie.
jennie.