Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förnuft Och Känsla Tar Semester


Tankekedja

Sitter vaken och läser Harry Potter...suckar...
Vet inte vart jag ska resa inatt?

Är aningens frustrerad av att vara uppslukad i kaotisk dvala!

Lyssnar på \"I will follow him\"...småler...
Jag kan hålla mig borta, det är det jag är bäst på.

Försöker desperat klamra mig fast vid en rationell tankekedja!

Startar ännu en uttjatad disskution med mig själv...blundar...
Jag orkar inte lyssna på mig själv längre.

Låt mig få vila!




Övriga genrer av Veronika Lundqvist
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-12-04 03:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veronika Lundqvist
Veronika Lundqvist