Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt hjärtas ursinniga krigare, reinkarnerad i oändlighet


Dödsvals



Under ett obarmhärtigt skyfall av pilar och spjut
springer jag för livet.
Skölden fångar några av dem medan andra sätter
sig i armar och ben.
Blodet färgar min hud röd innan det svartnar likt
bläck som runnit ut.
Smärtan känner jag inte längre och inte heller ett
spår av en fruktan.

Svärdet mitt massakrerar fiendens kroppar under
ett raseri utan gräns.
Solen speglar sig malligt i min glansfulla rustning
där jag störtar fram.
Drogad av ursinne märker jag knappt hur spjutet
spetsar mitt bröst.
Dammet yr kring tusen vilda krigares fötter där de
dansar kring min död.






Fri vers av Gawain
Läst 511 gånger
Publicerad 2006-12-05 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain