Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur drar man ut en själ med så långa rötter... ...utan att skada resten?


Tandvärk i själen

Molande… huggande…
Outhärdligt

Ofokuserade tankar stör mig
Stör ordningen
Skapar flyktvägar

Själen skakar av feberfrossa
Värker…
Inflammerar…

Klumpen i magen har vassa hörn
Den sargar
Torterar mig

Min infekterade själ svullnar
Tränger…
Kväver mig




Fri vers av Lilla Mo
Läst 634 gånger
Publicerad 2006-12-05 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla Mo
Lilla Mo

Mina favoriter
Du speglar mig så illa