Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Själsligt mörker. Identitet. Förruttnelse och ensamhet.


Avgift. Identitet (lös) ?

Skär min hals och låt det blöda.
Dansa runt i livets röda,
dödslusta är tankens föda.

Bruten kota. Benvitt splitter.
Ensam här i limbos glitter,
upphovsman till galet fnitter.

Kväv min självbild! Bränn och krossa!
Limbos kyla. Feberfrossa!
Stryp mig nu! Begrav i mossa!

Gömd i mörkrets djuphavsgravar.
Splittrad livsväv. Brustna stavar.
Svältfödd själ och vita lavar.




Fri vers av Orm den gamle VIP
Läst 828 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2006-12-29 04:14



Bookmark and Share


  Anna Liljestrand
Ahh.. snygg text,, !!
2009-01-28

  Carola Jeryd
WOW!
Målös!
Kramiz
2007-10-11

  Björn Karlsson
Simmar i rimmen.
Som fisken.
Bravo.
2007-08-22

  heavymetalunge
fruktansvärt stark...
jag förstår kännslan kan jag ju säga iaf!
2007-06-27

    Lena Nilsson
Snyggt rimmat, men obehaglig tanke.
2007-04-24

  Sanchez VIP
fantastiskt fint... dina ord känns väldigt verkliga

\"upphovsman till galet fnitter\" kan relatera till detta...
2007-04-12

  Daniel_78 VIP
word!
2007-04-07

  mia.här å nu
kraftfull,minst sagt färgstark å mustigt
jag gillar den
2007-04-07

  Janjohan
Jag återvänder till den här. Varför? För att den i mina öron är mästerlig!
2007-02-27

  Janjohan
Pekoral när den är som mest opekoral. 1700-talsfiling. Gott!
2007-02-12

    RivQah
ÄLSKA. (annan kommentar överflödig)
2007-01-30

    Enannan
Underbart klingande och träffande än i den mest oskylldiga själ!
Kännslan av något kallt och hårt men ändå hen här fantastiska rytmen!
underfin ^^
2007-01-27

    Cammo
Oj! Vilken häsftig dikt. Jag ÄLSKADE att det rimmade i slutet av varje mening, det blev så effektfullt. Jag bokmärker den här
2007-01-27

  Lillasyster F
Oj! Takt och rim i en virvlande dikt. Den riktigt skriker till mig!
Tycker mycket om den...
2007-01-26

  angel of tears
WOW!! skitbra! älskar dina rim!
2007-01-22

  nattig
Så fantastiskt du målar allt i rött. Oj säger jag bara. Vilken nakenhet. Kram Nattig
2007-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Orm den gamle VIP