Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en skorpion i tiden

Efter alla dessa år
kan jag ännu inte förstå:

Varje dag tar jag farväl
av de förbrukade ögonblicken;
av de tillfällen hennes vassa udd
tagit del av mina sköra sekunder
och vävt samman dem
till en evighet av ingenting.






Fri vers av Stefan Vrees
Läst 580 gånger
Publicerad 2004-12-27 19:01



Bookmark and Share


  SMÅLAND
bra och lämnar utrymme för egna tolkningar - som det ska va. kanon
2004-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Vrees
Stefan Vrees