Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väderprognos

När jag slog på MTV sa dom att vädret fortsätter gå i moll.
Animal Planet meddelar att det ska bli ett riktigt hundväder.
Martin Timell sa att det kommer att fortsätta regna småspik.

Ujujuj såna fyndiga metaforer tänkte jag.

Sen ringde jag till Rosenbad och bad om en prognos.
Där sa dom också att det skulle fortsätta vara skit.

Jag som inte ens nämnde något om väder.

 

 

 




Övriga genrer av Isla Estrecho
Läst 721 gånger
Publicerad 2006-12-06 21:36



Bookmark and Share


    ellabella
hehehe... man kanske kan lita på politikerna trots allt..?
2006-12-07

  Hubbishelena
Haha...Rosenbadarna borde väl veta vad de snackar om eller har de någonsin tittat upp från sina tunga dokument och ut genom fönstret? ;)
Gillar den här jättemycket!

Tack för läsningen och hoppas allt e bra me mathias!
Kram Helena
2006-12-07

  Mike
Härlig!
2006-12-07

  Cris
hihihi.. ja..de vet allt.. eh
2006-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Isla Estrecho
Isla Estrecho